Pääsiäisen kerrospannacotta

Pääsiäispannacotta sisältää tietysti mämmiä. Koristele kauniisti syötävillä kukilla ja hunajakennolla.

6 annosta

5 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (9 kpl)

Ainekset

400 g mämmiä
5 dl kermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristeluun
12 keltaista syötävää orvokkia

Ohjeet

Pursota tai annostele mämmi laseihin.

Kuumenna kerma kiehuvaksi, sekoita vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi joukkoon, keitä puoli minuuttia.

Jäähdytä pari minuuttia. Valuta kermaseos mämmien päälle laseihin ruokalusikan kuperaa puolta pitkin.

Jäähdytä viileässä pari tuntia tai kunnes pannacottaseos on täysin hyytynyt. Koristele orvokeilla.

Vinkki!
Koristele pannacotta hunajakennolla, kts. resepti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.