Päärynät minttusuklaakastikkeessa

Tarjoa tuoreita tai säilykepäärynöitä minttusuklaisessa kinuskikastikkeessa.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 1/2 dl ruokakermaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tuoretta päärynää tai 4 säilykepäärynän puolikasta
4 Pätkis-suklaapatukkaa tai 80 g muuta minttusuklaata

Ohjeet

Mittaa kasariin kerma ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä välillä hämmennellen noin viisi minuuttia. Lisää joukkoon kuoritut ja puolitetut päärynät sekä suklaapatukat. Hämmentele varovasti, kunnes suklaa sulaa. Anna kiehua hiljalleen muutamia minuutteja, kunnes kastike sakenee.

Nosta päärynänpuolikas lautaselle ja lusikoi pinnalle minttusuklaista kinuskikastiketta. Tarjoa lisäksi vaniljajäätelöä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.