Päärynäkakku

Helppotekoinen ja maukas päärynäkakku tarjotaan haaleana kermavaahdon kera.

8 annosta

45 minuuttia

Arviot (38 kpl)

Ainekset

4–6 päärynää
1 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

(kanelia maun mukaan)
3 munaa
2 1/4 dl maitoa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele piirakkavuoka.

Kuori päärynät, puolita ne ja poista siemenet. Leikkaa päärynänpuolikkaat poikittain viipaleiksi niin että viipaleet jäävät reunasta kiinni toisiinsa. Pane puolikkaat vuokaan.

Sekoita jauhot, leivinjauho ja vaniljasokeri (ja kaneli). Vatkaa munat ja maito yhteen. Lisää jauhoseos ja vatkaa seos tasaiseksi. Kaada seos päärynöiden päälle.

Sirottele sokeri päärynöiden päälle. Paista uunin keskiosassa 15 minuuttia, vähennä sen jälkeen lämpö 175 asteeseen ja paista vielä 20 minuuttia.

Tarjotaan haaleana kevyesti vatkatun kerman kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.