Omenapannukakku

35 minuuttia
Pannukakku muuttuu astetta herkullisemmaksi siirapilla ja kanelisokerilla maustetuilla omenakuutioilla.
Omenapannukakku
Arvioi: (5kpl)

Ainekset

    Pohjalle

    • 5 dl hapahkoja omenakuutioita
    • 1⁄2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
    • 1 rkl Dansukker Kanelisokeria
    • 50 g margariinia tai voita

    Pannukakku

    • 2 munaa
    • 8 dl maitoa
    • 1 tl suolaa
    • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
    • 1 dl Dansukker Taloussokeria
    • 1 dl kaurahiutaleita
    • 3 dl vehnäjauhoja

    Kuori ja kuutioi omenat. Sekoita joukkoon siirappi ja kanelisokeri. Kuumenna rasva uunipannulla tai annosastioissa 200-asteisessa uunissa. Kaada omenaseos pannulle.

    Vatkaa munat kevyesti ja lisää muut ainekset joukkoon. Kaada taikina omenien päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

    Mikrohillo

    5 dl omenakuutioita tai pakastemarjoja
    1⁄2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
    1⁄2 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

    Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna mikron täydellä teholla 5 minuuttia. Sekoita ja kuumenna vielä 5 minuuttia. Anna jäähtyä 15 minuuttia ja purkita.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker