Omenapala-kanelihillo

50 minuuttia
Kanelitangoilla maustettu omenapalahillo sopii moneen käyttöön lisäkkeenä ja kakkutäytteenä.
Omenapala-kanelihillo
Arvioi: (36kpl)

Ainekset

  • 1 kg kuorittuja ja paloiteltuja omenoita
  • 1 dl omenatäysmehua
  • 2 kanelitankoa
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Pane omenapalat, mehu ja kanelitanko kattilaan. Keitä 5 – 10 minuuttia omenoiden kiinteydestä riippuen. Sekoita hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä vielä 2 - 5 minuuttia. Jäähdytä hetki, poista kanelitangot ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Nauti puuron, viilin ja jogurtin kanssa. Omenapala-kanelihillo on herkullista kakkujen täytteenä sekä ohukaisten, pannukakun ja blinien kanssa tarjottuna.

Reseptin on laatinut

Dansukker