Omenainen pannacotta

noin 6 annosta
Omenainen pannacotta
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 tl kanelia

Lisäke
n. 50 g margariinia tai voita
3 kotimaista omenaa
2–3 rkl Dansukker Kanelisokeria

Lisäksi
1 dl vispikermaa
Dansukker Taloussokeria
ripaus kanelia  

Kiehauta kasarissa kerma. Lisää hyytelösokeri Multi ja anna kiehua noin puoli minuuttia. Mausta vaniljalla ja kanelilla. Jaa seos annosvuokiin tai annoskulhoihin. Anna hyytyä muutama tunti tai yli yön.

Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat viipaleiksi. Sulata rasva kasarissa ja kääntele omenoita muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon kanelisokeri.

Tarjoa omenalisäke pannacotan seurana.

Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja ripauksella kanelia. Koristele annokset nokareella kermavaahtoa. 
 

Reseptin on laatinut

Dansukker