Omena-kesäkurpitsahillo

1 tunti
Happamista omenoista ja kesäkurpitsasta tehty hillo maistuu liha-, kana- ja riistaruokien kanssa.
Omena-kesäkurpitsahillo
Arvioi: (8kpl)

Ainekset

  • 500 g happamia omenoita
  • 500 g kesäkurpitsaa
  • 1 sitruunan mehu
  • 500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Pese omenat ja kesäkurpitsat. Poista omenista siemenkota. Raasta omenat ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi kattilaan. Lisää sitruunasta puristettu mehu. Kuumenna.

Lisää hillosokeria vähitellen ja keitä 15–20 minuuttia. Anna hillon jäähtyä noin 20 minuuttia. Tölkitä kuumiin lasitölkkeihin. Maistuu liha-, kana- ja riistaruokien kanssa ja miksei vaniljajäätelön makua täydentävänä lempeän raikkaana hillona.

Resepti: Ruokatoimittaja Inga Aaltonen / Hillosokeri 20 vuotta

Reseptin on laatinut

Dansukker