Ainekset
5–6 isoa omenaa
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
100 g voita tai margariinia
3 dl kaurahiutaleita
1 dl Dansukker Talous- tai Fariinisokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Pese omenat ja poista siemenkota. Lohko omenat kuorineen. Laita reunalliseen uunivuokaan. Ripottele pinnalle kanelisokeria ja fariinisokeria.
Sekoita rasva, kaurahiutaleet ja sokerit keskenään ryynimäiseksi seokseksi. Ripottele seos omenoiden päälle ja paista 225 asteessa uunissa alimmalla ritilätasolla 15–20 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä, täyteläistä vaniljakastiketta tai vaniljavaahtoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?