Omena-kaneliströsselikakku

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3–4 omenaa
1/2 tl kanelia
250 g voita tai margariinia
2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
4 kananmunaa
6 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta

Vuoan voiteluun 1 rkl nestemäistä margariinia

Strösseli
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl kanelia
2 dl kookoshiutaleita
125 g voita tai margariinia

Ohjeet

Voitele irtopohjavuoka (halkaisija 24 cm) juoksevalla margariinilla. Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Sekoita strösselin ainekset keskenään. Pane syrjään odottamaan.

Raasta kuoritut ja siemenkodattomat omenat. Sekoita joukkoon kaneli ja pane syrjään odottamaan.

Sekoita rasva ja sokeri kulhossa ja vaahdota ne kuohkeaksi sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti taikinaan.

Levitä puolet taikinasta voideltuun vuokaan. Levitä päälle raastetut omenat ja niiden päälle loput taikinasta. Peitä kaneliströsselillä. Paista uunin keskiosassa asteessa 70–80 minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai haaleana kevyesti vatkatun kerman kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.