Omena-inkiväärihillo

5–6 purkkia à 2 dl
Kipakka omena-inkiväärihillo hurmaa pateen tai liharuokien kaverina ja maistuu myös paahtoleivän päällä.
Omena-inkiväärihillo
Arvioi: (52kpl)

Ainekset

800 g kuorittuja omenoita pilkottuna
200 g kuorittua inkivääriä ohuina viipaleina
2 dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria

1. Mittaa omenat, inkivääri ja vesi kattilaan. Kuumenna ja keitä 10–20 minuuttia. Lisää hillosokeri ja jatka keittämistä 10 minuuttia. Sekoita välillä.

2. Jäähdytä vartti ja purkita hillo. Siirrä jäähtyneet purkit jääkaappiin. Hilloa voi tarjota valmistusta seuraavana päivänä, silloin sen rakenne on muodostunut ja maut tasaantuneet. Säilytä mieluiten jääkaapissa.

Kipakka omena-inkiväärihillo hurmaa pateen tai liharuokien kaverina ja maistuu myös paahtoleivän päällä.

Reseptin on laatinut

Dansukker