Nauhapasta rucolapeston kera

Helppo pastaruoka paistetun kesäkurpitsan ja rucola-kaprispeston kera.

4 hengelle

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

Pesto
1/2 l rucolasalaatin lehtiä
1 tl kaprista
1 dl oliiviöljyä
2 tl Dansukker Tomusokeria
2 rkl valkoista balsamietikkaa
1 valkosipulinkynsi
50 g pinjansiemeniä tai saksanpähkinöitä
2 rkl korppujauhoja tai leivänmuruja
suolaa ja pippuria
Nauhapasta
1–2 kesäkurpitsaa
2 rkl oliiviöljyä
500 g leveää nauhapastaa
1 1/2 l vettä
suolaa ja pippuria

Ohjeet

Pesto
Sekoita kaikki ainekset soseeksi tehosekoittimella. Pesto säilyy jääkaapissa 1 viikon.

Nauhapasta
Leikkaa kesäkurpitsat noin 1/2 cm :n paksuiksi viipaleiksi. Ruskista ne oliiviöljyssä paistinpannulla molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pasta ohjeen mukaan (al dente) kevyesti suolatussa vedessä, johon on lisätty öljyä. Kaada vesi pois ja sekoita pastan joukkoon puolet pestokastikkeesta ja paistetut kesäkurpitsat. Kaada loput pestokastikkeesta pastan päälle ennen tarjoilua. Myös muunlaista pastaa voi käyttää.

Vähäkalorisempi vaihtoehto: korvaa puolet pesto-ohjeen öljystä vedellä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.