Nallepepparkakor

Nallepepparkakor, ett sätt att göra pepparkakor på utan en massa pepparkaksformar. Dela pepparkaksdegen i olika små bitar och sätt ihop till en nalle!

cirka 30 stycken

Arviot (4 kpl)

Ainekset

1 1/2 dl kaffegrädde
4 dl Dansukker Farinsocker
1 1/2 dl Dansukker Ljus Ekologisk Sirap
1 tsk mald ingefära
1 tsk mald kanel
2 1/2 tsk bikarbonat
1 msk vatten
11 dl vetemjöl

Ohjeet

Rör samman grädde, socker, sirap och kryddor. Lös upp bikarbonaten i vattnet och rör ner i smeten. Arbeta in mjölet i smeten och arbeta degen smidig. Låt degen vila över natten.

Dela degen i fyra bitar. Av varje degbit skall det bli 10 större bitar till kroppen, 10 något mindre bitar till huvudet och 40 stycken bitar till armar och ben samt 20 små till öronen. Forma stänger av de som skall bli armar och ben, de andra rullas till kulor. Sätt samman till nallar som läggs på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200 °C i cirka 15 minuter. Sätt en pinne i varje nalle så fort de kommer ut ur ugnen. Låt svalna på galler. Garnera med kristyr.

Degen kan även bakas ut till vanliga, runda smörgåspepparkakor.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.