Mustikkapullahillo

Mustikkapullahillossa on kaikki parhaat pullamausteet ja taikinaisen täyteläinen maku, jonka salaisuus on Vaalea Luomusiirappi. Kokeile itse!

noin 5 dl hilloa

PT40M

45 min

Arviot (50 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl vettä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 kanelitanko
1 vaniljatanko
500 g mustikoita
3 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi, siirappi, kardemumma, kanelitanko sekä vaniljatanko halkaistuna (kaavi siemenet seokseen veitsen lappeella). Kiehauta ja keitä, niin että maustelientä on jäljellä noin 1 dl. Lisää mustikat kattilaan. Kiehauta ja lisää hillosokeri hyvin sekoittaen. Keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Anna hillon jäähtyä noin 15 minuuttia, poista kaneli- ja vaniljatanko ja kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.