Mustikkalassi

4 lasillista 5 minuuttia
Välipalaksi jääkylmää mustikka-jogurttijuomaa intialaisen lassin tapaan.
Mustikkalassi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 l maustamatonta jogurttia
  • 1 banaani
  • 3 dl mustikoita
  • 1 dl appelsiinitäysmehua
  • 2–3 rkl Dansukker Muscovadosiirappia tai Tummaa Muscovadosokeria
  • jääpaloja

Sekoita banaani, mustikat, mehu, siirappi tai sokeri ja puolet jogurtista tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Lisää loput jogurtista. Siivilöi halutessasi. Jos lassi on liian paksua, ohenna sitä kylmällä vedellä. Jaa jääpalat laseihin ja kaada lassi päälle. Tarjoile heti.

Vinkki!
Lassi on parhaimmillaan jääkylmänä. Jos tehosekoittimellasi voi murskata jääpaloja, lisää jääpalat muiden ainesten joukkoon heti alussa.

Reseptin on laatinut

Dansukker