Ainekset
3 munanvalkuaista
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Täyte
1 dl vispikermaa
100 g vaniljarahkaa tai -tuorejuustoa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100–150 g mustikoita
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöiset munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää sokeri vähän kerrallaan voimakkaasti sekoittaen. Pursota marenkimassa muffinivuokiin.
Paista uunin alimmalla ritilätasolla 125 asteessa noin tunti.
Vaahdota vispikerma, lisää vaniljarahka ja mausta sokereilla. Vatkaa joukkoon mustikat.
Leikkaa marenkileivoksiin varovasti halkeama ja täytä se mustikkaisella täytteellä. Tarjoa heti tai nosta hetkeksi jääkaappiin.
Vinkki!
Paista marengit etukäteen ja säilytä ilmatiiviissä purkissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.