Mustikkainen marenkirullakakku

6–8 annosta 1 tunti
Mustikkainen marenkirullakakku sopii tarjottavaksi vaikka itsenäisyyspäivänä.
Mustikkainen marenkirullakakku
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 munanvalkuaista
  • 1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl mantelijauhetta
  • ½ dl maissitärkkelystä
  • ½ dl kookoshiutaleita

Täyte

  • 1 dl vispikermaa
  • 100 g tuorejuustoa
  • 1–2 dl mustikoita
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • ¾ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Pinnalle

  • 1 dl vispikermaa
  • 1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeluun

  • 1–2 dl mustikoita

Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vaahdota valkuaiset ilmavaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää mantelijauhe, maissitärkkelys ja kookoshiutaleet käännellen.

Pursota seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tankoina suorakaiteen muotoon.

Paista pohjaa 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia. Kumoa leivinpaperin päälle.

Valmista täyte. Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, mustikat ja sokerit. Tarkista maku. Levitä täyte marenkilevyn päälle ja kääri rullalle.

Leikkaa rullat 3–4 cm leveiksi viipaleiksi ja laita ne kukan muotoon tarjoiluvadille.

Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Pursota tai levitä kerma torttupalojen päälle ja koristele mustikoilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker