Mustikkahillo Luomuhillosokerilla

n. 1 l hilloa 30 minuuttia
Kesän mustikkasaaliista tehdään herkullista hilloa. Mustikkahillon teko on helppoa ja nopeaa Luomuhillosokerilla.
Mustikkahillo Luomuhillosokerilla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg mustikoita (tuore tai pakaste)
  • 1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria

1. Perkaa ja huuhtele mustikat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Pane marjat ja luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen.

3. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.

4. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

5. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

Reseptin on laatinut

Dansukker