Mustikka-kauramuru

4 hengelle 10 minuuttia
Paahdetuista kaurahiutaleista ja tuoreista mustikoista teet helposti ja nopeasti jälkiruoan kermavaahdon kera nautittavaksi.
Mustikka-kauramuru
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 1/2 dl kermaa
  • 2 rkl voita tai margariinia
  • 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1/2 l mustikoita

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata rasva paistinpannussa miedolla lämmöllä. Lisää siirappi. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja paahda kevyesti.

Kaada kauraseos yhteen isoon tai neljään pieneen jälkiruokakulhoon. Jaa päälle marjat ja kermavaahto. Tarjoa heti.  
 

Reseptin on laatinut

Dansukker