Muscovadoperunat

6 annosta 25 minuuttia
Tarjoa paistetut perunat sellaisenaan tai lämpimänä salaattina.
Muscovadoperunat
Arvioi: ( 0 kpl)

Ainekset

  • 1 kg (varhais)perunoita
  • vettä, suolaa

Paistamiseen

  • 25 g voita tai margariinia
  • ½–¾ dl Dansukker Muscovadosiirappia
  • suolaa, mustapippuria

Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä aldente-kypsiksi. Valuta vesi pois ja anna perunoiden jäähtyä puoli tuntia. Kuori ”vanhat” perunat, varhaisperunoita ei tarvitse kuoria.

Kuumenna rasva laakeassa paistinpannussa, lisää muscovadosiirappi ja perunat pannuun. Paista perunoita miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoitellen kunnes ne näyttävät kauniin ruskeilta ja kiiltäviltä. Mausta suolalla ja vastarouhitulla pippurilla.

Tarjoa grilliruokien, pihvien tai makkaroiden kanssa.

Vinkki!
Tarjoa perunat lämpimänä salaattina: silppua kuumien perunoiden päälle kevätsipulia ja lehtipersiljaa. Viimeistele perunat esim. rouhealla fetamurulla, tomaattikuutioilla ja oliiveilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker