Muscovadolla paahdettu maustebroileri

Tumma sokeri paahtuu ja karamellisoituu kauniisti mausteiden kanssa broilerin koipireisien päälle.

4 annosta

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Ainekset

4 kpl broilerin koipireisiä
4 rkl Ras el hanout -maustesekoitusta
4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
suolaa
4 rkl oliiviöljyä
1 limetin mehu

Ohjeet

Sekoita kulhossa kaikki muut aineet paitsi broileri. Lisää broilerin koipireidet ja hiero mausteseos niihin. Anna maustua huoneenlämmössä ½ tuntia. Laita koipireidet leivinpaperin päälle nahkapuoli ylöspäin. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia. Nahka saa paahtua kunnolla. Tarkista kypsyys ennen tarjoilua. Tarjoa sesongin vihannesten kanssa.


Resepti: Keittiömestari Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.