Muscovadocookies

30 kpl 30 minuuttia
Runsaasti kauraa sisältävät keksit saavat makua ja rakennetta muscovadosiirapista, suklaarouheesta, auringonkukansiemenistä ja rusinoista.
Muscovadocookies
Arvioi: ( 0 kpl)

Ainekset

  • 220 g huoneenlämpoistä voita
  • 2 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 dl Dansukker Muscovadosiirappia
  • 1 kananmuna
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 8 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl auringonkukansiemeniä
  • 2 dl rusinoita tai kuivattuja karpaloita
  • 150 g rouhittua suklaata

Vaahdota voi ja fariinisokeri. Lisää muscovadosiirappi ja sekoita hyvin.

Lisää kananmuna sekä vehnäjauhot, kaneli, vaniljasokeri ja sooda. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Lisää kaurahiutaleet, auringonkukansiemenet, rusinat ja suklaarouhe. Sekoita hyvin.

Ota taikinasta isoja nokareita kahdella lusikalla leivinpaperoidulle pellille. Paista keksejä noin 12–14 minuuttia 175 asteessa. Ne saavat olla hiukan pehmeitä uunista pois otettaessa. Anna keksien olla pellillä hetken aikaa, ennen kuin siirrät ne ritilälle jäähtymään.

Reseptin on laatinut

Dansukker