Meloni-rucolasalaatti

Yksinkertainen lisäkesalaatti raikkaasta melonista, rucolasta ja punasipulista.

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 pientä melonia (esim. galia-, verkko- tai ogen-meloni)
150 g rucolasalaattia
2 punasipulia
Kastike

1/2 dl öljyä
2 rkl balsamietikkaa
1/2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Kuori melonit, poista siemenet ja paloittele. Huuhtele salaatti. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita ainekset kulhossa. 

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.