Melban persikkahillo

Melban persikkahillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

1 kg vadelmia
1 kg persikoita
2 pakettia (660 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
TAI 1 pussi (1 kg) Dansukker Hillosokeria

Perkaa vadelmat. Sekoita vadelmat ja paketti hillo-marmeladisokeria tai puoli pussia hillosokeria keskenään. Kiehauta koko ajan sekoittaen ja anna sen jälkeen kiehua vielä 2 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.

Kalttaa ja kuori persikat ja leikkaa ne pieniksi paloiksi. Sekoita persikanpalat ja hillo-marmeladisokeri tai hillosokeri keskenään ja keitä koko ajan sekoittaen 5–10 minuuttia persikoiden kypsyysasteen mukaan. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti. Kaada pari senttiä toista hilloa tölkkeihin. Pane jääkaappiin jäähtymään ja jähmettymään.

Kaada yhtä paljon toista hilloa kylmän hillon päälle ja pane tölkit jääkaappiin. Toista, kunnes tölkit ovat täynnä. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.

Vadelmat ja persikat voi hyvin korvata muilla yhteen sopivilla hedelmillä ja marjoilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker