Ainekset
4 broilerin rintafileetä
Marinadi
1 sipuli
1 iso valkosipulinkynsi
1 tl suolaa
ripaus valkopippuria
3 rkl oliiviöljyä
1/2 dl vettä
1 rkl kiinalaista soijakastiketta
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Sambal Oelek -chilitahnaa
rasvaa paistamiseen
Sahramiriisi
4 annosta riisiä
1/2 g sahramia
1 tl Dansukker Ruokokidesokeria
suolaa
Ohjeet
Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Laita rintafileet marinadiin ja siirrä kulho jääkaappiin ½–1 tunniksi.
Ruskista rintafileet rasvassa. Kaada loput marinadista niiden päälle ja lisää vesi. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää keitinveteen sahramia, sokeria ja suolaa.
Tarjoile vasta paistetut rintafileet sahramiriisin, sitruunalohkojen ja keitettyjen vihreiden papujen kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.