Ainekset
1 päärynä
3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl vettä
¼–½ tl piparkakkumaustetta
½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Pinnalle
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai Dansukker Vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa
Ohjeet
Kuori ja viipaloi päärynä. Laita päärynäviipaleet kuumalle pannulle siirapin kanssa ja kääntele hetken aikaa, kunnes päärynät hieman pehmenevät.
Kiehauta kasarissa vesi ja piparkakkumauste. Lisää hyytelösokeri ja anna kiehua, kunnes liemi kirkastuu.
Jaa päärynäviipaleet kahteen jälkiruokakulhoon ja valuta päälle liemi. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Tarjoa seuraksi nokare vaahdotettua vaniljakastiketta tai kermavaahtoa.
Vinkki!
Voit käyttää päärynän tilalla myös muita hedelmiä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.