Marjamehu

Keitä itse mehua vadelmista, mansikoista tai punaherukoista tai niiden yhdistelmistä.

45 minuuttia

Arviot (227 kpl)

Ainekset

1 kg marjoja (vadelmia, mansikoita, punaherukoita…)
5 dl vettä
300 g (n. 3,5 dl) Dansukker Taloussokeria 

Ohjeet

Mittaa marjat ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua poreillen kannen alla noin 20 minuuttia. Siivilöi. 

Kaada mehu (noin 1,2 l) takaisin kattilaan, lisää sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia. Pullota puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin. Säilytä jääkaapissa. Mehun voi myös pakastaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.