Marinoitu parsa

Helppo ja nopea parsalisuke leivälle ja savustetulle kalalle tai kinkulle.

4 hengelle

10 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Ainekset

400 g vihreää parsaa
1 kuutioitu punasipuli
1/2 dl silputtua persiljaa
Marinadi
3 rkl öljyä
2 rkl valkoista balsamietikkaa
1 raastettu tai hienonnettu valkosipulinkynsi
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 maustemitallinen suolaa
2–3 maustemitallista rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Pane parsatangot kiehuvaan, kevyesti suolattuun ja sokeroituun veteen. Keitä 5–7 minuuttia. Kaada vesi pois ja aseta parsatangot vadille. Ripottele sipulikuutiot ja persilja parsatankojen päälle.

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Tiputtele marinadi parsatankojen päälle. Tarjoile maukkaan leivän ja savustetun kalan tai kinkun kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.