Marinoitua vihreää parsaa - Dansukker

Marinoitu parsa

4 hengelle 10 minuuttia
Helppo ja nopea parsalisuke leivälle ja savustetulle kalalle tai kinkulle.
Marinoitu parsa
Arvioi: (7kpl)

Ainekset

  • 400 g vihreää parsaa
  • 1 kuutioitu punasipuli
  • 1/2 dl silputtua persiljaa

Marinadi

  • 3 rkl öljyä
  • 2 rkl valkoista balsamietikkaa
  • 1 raastettu tai hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 1 tl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 maustemitallinen suolaa
  • 2–3 maustemitallista rouhittua mustapippuria

Pane parsatangot kiehuvaan, kevyesti suolattuun ja sokeroituun veteen. Keitä 5–7 minuuttia. Kaada vesi pois ja aseta parsatangot vadille. Ripottele sipulikuutiot ja persilja parsatankojen päälle.

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Tiputtele marinadi parsatankojen päälle. Tarjoile maukkaan leivän ja savustetun kalan tai kinkun kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;