Marinoidut valkosipulit

Tuoreilla yrteillä maustetut marinoidut valkosipulit ovat monikäyttöisiä.

30 minuuttia

Arviot (135 kpl)

Ainekset

50 valkosipulinkynttä
vettä
Liemi
1 dl vettä
3/4 dl valkoviinietikkaa
1/2 dl etikkaa
2 rkl Dansukker Taloussokeria
1 dl öljyä
1 tl suolaa
2 rkl tuoreita yrttejä, esim. rakuunaa tai oreganoa

Ohjeet

Keitä valkosipulinkynsiä kuorineen vedessä kaksi minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhtele valkosipulinkynnet kylmässä vedessä. Kuori kynnet ja pane ne tölkkeihin. Jaa yrtit tölkkeihin. Kiehauta liemen ainekset ja kaada kuuma liemi valkosipulinkynsien päälle. Säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.