Mantelisydämet

noin 25 kpl 1½ tuntia
Mantelipohjaiset sydänpikkuleivät saavat vaaleanpunaisen kuorrutuksen.
Mantelisydämet
Arvioi: (1kpl)

Ainekset

  • 200 g manteleita
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 175 g voita tai margariinia

Kuorrutus

  • 2 dl Dansukker Mansikanmakuista tomusokeria
  • 1-2 tl kuumaa vettä

Pane mantelit kiehautettuun veteen hetkeksi, kuori ja jauha ne.

Sekoita mantelit, jauhot, sokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Paloittele rasva ja alusta se seokseen. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Kauli taikina jauhotetulla pöydällä 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota muotilla sydämiä pellille leivinpaperin päälle. Paista 175 asteessa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä ritilällä.

Sekoita kuorrutuksen aineet ja levitä pikkuleiville.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker