Mantelikuorrutteiset persikat

4–6 annosta 30 minuuttia
Persikkajälkiruoka tarjoillaan haaleana tai kylmänä kermavaahdon tai ranskankerman kera.
Mantelikuorrutteiset persikat
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 tölkki (800 g) säilöttyjä persikoita
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • 100 g mantelijauhetta
  • Dansukker Tomusokeria

Valuta persikat hyvin. Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mantelijauhe. Laita persikat voideltuun uunivuokaan kupera puoli ylöspäin. Levitä manteliseos päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoilua. Tarjoile haaleina tai kylminä kermavaahdon tai ranskankerman kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker