Manteli-rusinakeksit

24 kpl 30 minuuttia
Manteli-rusinakeksien taikinaaan silputaan kermakaramelleja tai rouhitaan tummaa suklaata.
Manteli-rusinakeksit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 200 g leivontamargariinia
  • 1 kananmuna
  • 3 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 2 dl (75 g) mantelijauhetta
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl rusinoita
  • 50 g kermakaramelleja (Omar tai irtokarkki fudge) silputtuna tai tummaa suklaata rouhittuna

Vatkaa sokeri ja pehmeä margariini vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmuna vatkauksen loppuvaiheessa. Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää seos vaahtoon nopeasti sekoittaen. Annostele taikina leivinpaperoiduille pelleille ruokalusikalla (8 kpl/pelti), tasoita kevyesti kädellä painaen. Paista 220 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä.

Reseptin on laatinut

Dansukker