Manteli-luumumarmeladi

1 tunti 45 minuuttia
Kokonaiset kuoritut mantelit ovat maittava lisä mausteisessa luumumarmeladissa.
Manteli-luumumarmeladi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1–1 1/2 kg luumuja
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • 1-2 kanelitankoa
  • 4 tähtianista
  • 100 g kuorittuja manteleita

Kalttaa ja kuori luumut ja poista kivet. Leikkaa luumunpuolikkaat pienemmiksi paloiksi. Pane luumut ja mausteet kattilaan ja keitä 10 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää sokeri ja mantelit, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5–10 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti. Kaada marmeladi lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker