Mansikkainen pannacotta ja balsamico-raparperia

4 annosta 2 ½ tuntia
Helppo pannacotta Hyytelösokeri Multilla kruunataan mansikoilla ja balsamicolla maustetulla raparperilla.
Mansikkainen pannacotta ja balsamico-raparperia
Arvioi: (46kpl)

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • n. 20 mansikkaa
  • muutama basilikanlehti silputtuna

Pinnalle

  • 3 dl raparperiviipaleita
  • 2 tl vettä
  • ½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 tl balsamicoa

Koristeluun

  • n. 8 mansikkaa

Laita kuohukerma, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin puoli minuuttia.

Lohko mansikat ja silppua basilikan lehdet. Laita basilikasilppu kulhojen pohjalle ja jaa päälle mansikkalohkot.

Kaada kermaliemi mansikoiden päälle. Nosta jääkaappiin ja anna jähmettyä mielellään muutama tunti tai yön yli.

Valmista raparperilisäke. Laita kaikki ainekset kasariin ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Jäähdytä seos.

Jaa raparperiseos annosten päälle ja koristele mansikkalohkoilla. Tarjoa!

Reseptin on laatinut

Dansukker