Mansikkahillo vähemmällä sokerilla

noin 9–10 dl valmista hilloa 30 minuuttia
Herkuttele raikkaalla mansikkahillolla, joka on tehty Dansukker Minihillosokerilla. Valmistus on helppoa ja nopeaa.
Mansikkahillo vähemmällä sokerilla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg mansikoita, tuore tai pakaste
  • 1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria

1. Perkaa (ja paloittele isot) mansikat kattilaan. Jos käytät tuoreita marjoja, lisää kattilaan 2–3 rkl vettä. Käytä pakastemansikat puolisulaneina.

2. Lisää Minihillosokeri, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kiehua kevyesti poreillen 5 minuuttia, sekoita välillä.

3. Kuori vaahto pinnalta. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin ja säilytä hillo jääkaapissa.

Minihillosokerilla tehty mansikkahillo on hieman löysempää kuin Hillosokerilla tehty hillo.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta. Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Reseptin on laatinut

Dansukker