Mansikkahillo Luomuhillosokerilla

n. 1 l hilloa 30 minuuttia
Luomumansikoista ja Luomuhillosokerista valmistat nopeasti herkullista mansikkahilloa.
Mansikkahillo Luomuhillosokerilla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg mansikoita (tuore tai pakaste)
  • 1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria

1. Perkaa, huuhtele ja pilko isot mansikat. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Pane mansikat ja luomuhillosokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen.

3. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.

4. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.

5. Säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker