Mansikka-rosmariinihillo

(n. 5 dl valmista hilloa) 25 minuuttia
Itse tehdyn mansikkahillon voi maustaa pikantisti tuoreella rosmariinilla.
Mansikka-rosmariinihillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g mansikoita
  • ¼ dl vettä
  • 2 kunnon oksaa rosmariinia
  • 250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria

Puhdista mansikat. Mittaa kattilaan vesi, mansikat sekä rosmariinin oksat. Kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla. Nosta kattila liedeltä ja poista rosmariinin oksat. Anna hillon jäähtyä hetki ja purkita sitten puhtaisiin purkkeihin. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker