Ainekset
0,25 dl vettä
500 g mansikoita
0,5–1 tl rouhittua mustapippuria
1 vaniljatanko halkaistuna
3 dl (250 g) Dansukker Hillosokeria
ripaus suolaa
Ohjeet
1. Mittaa vesi kattilaan ja lisää puhdistetut, paloitellut mansikat, mustapippurirouhe ja halkaistu vaniljatanko. Kun seos höyryää, lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Lisää myös ripaus suolaa. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Kerää pinnalle syntyvä vaahto pois esimerkiksi lusikalla.
2. Anna hillon jäähtyä kattilassa puolisen tuntia. Sekoita hilloa muutamia kertoja jäähtymisen aikana. Purkita kuumennettuihin purkkeihin. Sulje huolellisesti ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.