Mansikka-limettihillo

hillon keittoaika 10–15 minuuttia
Tähän mansikkahilloon ihastut varmasti! Makea mansikka ja kirpeä limetti ovat täydellisen herkullinen makupari.
Mansikka-limettihillo
Arvioi: (85kpl)

Ainekset

  • 2 l mansikoita
  • 4 luomulimetin mehu ja kuori
  • 1–2 limetin hedelmäliha
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Puhdista mansikat ja pilko. Raasta limettien kuori raastimen hienoimmalla terällä. Halkaise hedelmät ja purista mehu talteen. Halkaise lisäksi kaksi limettiä ja leikkaa niiden hedelmäliha pieniksi paloiksi. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä hiljalleen, välillä sekoittaen, 10–15 minuuttia. Kuori tarvittaessa vaahto päältä. Kaada hillo heti kuumiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit, säilytä viileässä ja avattu tölkki jääkaapissa. Voit myös pakastaa hillon.

Resepti: Ruokatoimittaja Kiia Renko / Hillosokeri 20 vuotta

Reseptin on laatinut

Dansukker