Mansikka-kaakaonibshillo

(noin 5 dl) 45 minuuttia
Lisää mansikkahilloon makua kaakaonibseillä tai rouhitulla tummalla suklaalla.
Mansikka-kaakaonibshillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g (1 litra) mansikoita
  • ¼ dl vettä
  • 250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
  • 2 rkl kaakaonibsejä TAI 25–50 g tummaa suklaata rouhittuna

Puhdista (ja paloittele suurikokoiset) mansikat ja pane ne veden kanssa kattilaan. Kuumenna kunnes vesi alkaa höyrytä. Sekoita hillosokeri joukkoon. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia, sekoita välillä. Lisää kaakaonibsit keittämisen loppuvaiheessa. Ota kattila liedeltä, kerää vaahto hillon pinnalta esim. lusikalla. Jäähdytä 15–30 min ja purkita puhtaisiin purkkeihin, sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.

Reseptin on laatinut

Dansukker