Mangosorbettileivokset

Tee sorbettia valkuaisista ja mangososeesta ja kokoa siitä leivokset myslin kera.

4 annosta

2 tuntia + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 munanvalkuaista
1/2 dl Dansukker SteviaSokeria
2 dl makeuttamatonta mangososetta (esim. Bonne)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl mysliä

Ohjeet

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Lisää SteviaSokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon mangosose ja vaniljasokeri. Laita seos pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein 2–3 kertaa.

Laita neljä leivosmuottia lautaselle ja jaa sorbettiseos kerroksittain myslin kanssa muotteihin. Pakasta mielellään yön yli.

Pyöräytä leivosmuottien reunat nopeasti kuumassa vedessä ja valuta sorbettileivokset tarjoilulautasille. Tarjoa seuraksi halutessasi mangososetta.


Ravintosisältö/100 g:
Energiaa, kJ 574
Energiaa, kcal 135
Proteiinia g 4
Rasvaa g 1,4
Hiilihydraattia g 25
- josta SteviaSokerin hiilihydraatit g 6,3

Yksi leivos sisältää:
Energiaa, kJ 496
Energiaa, kcal 117
Proteiinia, g 3,5
Rasvaa, g 1,3
Hiilihydraattia, g 22
- josta SteviaSokerin hiilihydraatit, g 5,5

Ravintosisältö laskettu reseptistä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.