Mangosorbettileivokset

4 annosta 2 tuntia + 12 tuntia
Sorbettileivokset mangosta ja myslistä
Mangosorbettileivokset
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 munanvalkuaista
  • 1/2 dl Dansukker SteviaSokeria
  • 2 dl makeuttamatonta mangososetta (esim. Bonne)
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 dl mysliä

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Lisää SteviaSokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon mangosose ja vaniljasokeri. Laita seos pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein 2–3 kertaa.

Laita neljä leivosmuottia lautaselle ja jaa sorbettiseos kerroksittain myslin kanssa muotteihin. Pakasta mielellään yön yli.

Pyöräytä leivosmuottien reunat nopeasti kuumassa vedessä ja valuta sorbettileivokset tarjoilulautasille. Tarjoa seuraksi halutessasi mangososetta.


Ravintosisältö/100 g:
Energiaa, kJ 574
Energiaa, kcal 135
Proteiinia g 4
Rasvaa g 1,4
Hiilihydraattia g 25
- josta SteviaSokerin hiilihydraatit g 6,3

Yksi leivos sisältää:
Energiaa, kJ 496
Energiaa, kcal 117
Proteiinia, g 3,5
Rasvaa, g 1,3
Hiilihydraattia, g 22
- josta SteviaSokerin hiilihydraatit, g 5,5

Ravintosisältö laskettu reseptistä.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker