Mangoneliöt

noin 16 annospalaa 50 minuuttia
Tässä mangon makuisessa leivonnaisessa on kaksi herkullista kuorrutusta.
Mangoneliöt
Arvioi: (57kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
Kuorrutus

2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
100 g mantelijauhetta
50 g voita tai margariinia sulatettuna
Pinnalle

200 g mangososetta
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Vatkaa voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää vehnäjauhot ja sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen malliseen uunivuokaan, jonka mitat ovat noin 20x20 cm.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mantelijauhe ja sulatettu rasva. Kaada seos taikinan päälle uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.

Laita mangosose ja hyytelösokeri Multi kattilaan tai kasariin. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna kiehua puoli minuuttia.

Valuta kuorrute piiraan päälle. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa terävällä veitsellä annospaloiksi.

Vinkki!
Korvaa mango aprikoosilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker