Mangoneliöt

noin 16 annospalaa 50 minuuttia
Tässä mangon makuisessa leivonnaisessa on kaksi herkullista kuorrutusta.
Mangoneliöt
Arvioi: (57kpl)

Ainekset

  • 100 g voita tai margariinia
  • 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 1 muna
  • 3 dl vehnäjauhoja

Kuorrutus

  • 2 munaa
  • 1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 100 g mantelijauhetta
  • 50 g voita tai margariinia sulatettuna

Pinnalle

  • 200 g mangososetta
  • 2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Vatkaa voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää vehnäjauhot ja sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen malliseen uunivuokaan, jonka mitat ovat noin 20x20 cm.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mantelijauhe ja sulatettu rasva. Kaada seos taikinan päälle uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.

Laita mangosose ja hyytelösokeri Multi kattilaan tai kasariin. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna kiehua puoli minuuttia.

Valuta kuorrute piiraan päälle. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa terävällä veitsellä annospaloiksi.

Vinkki!
Korvaa mango aprikoosilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker