Mangojäädyke - Dansukker reseptit

Mangojäädyke

10 annosta 15 minuuttia + 12 tuntia
Herkkujäädyke makoisasta mangososeesta maistuu vaikka pääsiäisen jälkiruokana.
Mangojäädyke
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 5 dl kuohukermaa
  • 4 munankeltuaista
  • ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 500 g mangososetta (sokeroimaton)
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • (Koristeluun mangososetta)

Vaahdota kuohukerma. Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Lisää glukoosisiirappi vatkaten. Yhdistä vaahdot, mangosose ja vaniljasokeri. Tarkista maku.

Kaada seos jäädykevuokaan tai silikoniseen kakkuvuokaan (tai annosvuokiin). Laita pakastimeen yön yli. Kumoa tarjoiluvadille ja valuta pinnalle halutessasi mangososetta.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;