Mango-vaniljakiisseli

Herkullisen makuista kerrosjälkiruokaa säilykemangosta ja vaniljaisesta maitokiisselistä.

6 annosta

½ tuntia

Arviot (18 kpl)

Ainekset

Mangokiisseli
2 prk 425/250 g säilykemangoa valutettuna
5 dl vettä
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl perunajauhoja + 1/2 dl vettä
Vaniljakiisseli
1 l kevytmaitoa
1-1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl perunajauhoja + 1/2 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mangokiisseli
Soseuta mangoviipaleet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Mittaa mangosose, vesi ja sokeri kattilaan, kiehauta. Lisää keskenään sekoitetut perunajauhot ja vesi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna seoksen pulpahtaa. Nosta pois liedeltä ja jäähdytä.

Vaniljakiisseli
Mittaa kattilaan maito ja sokeri, kiehauta. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja neste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, anna kiisselin pulpahtaa. Mausta valmis kiisseli vaniljasokerilla. Jäähdytä.

Annostele kiisselit kerroksittain jälkiruokamaljoihin siten, että vaniljakiisseli on pohjalla ja mangokiisseli pinnalla. Koristele halutessasi mangoviipaleella tai kermavaahdolla.

Huom!
Vaniljakiisselin voi suurustaa myös maissitärkkelyksellä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.