Mango-passiosorbetti

4–6 annosta 12 tuntia
Eksoottiset hedelmät mango ja passiohedelmä sopivat raikkaaseen sorbettiin.
Mango-passiosorbetti
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 munanvalkuaista
  • ½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 4 dl soseutettua mangoa (tuoretta tai valmista 100 % mangososetta)
  • 1 passiohedelmän siemenet
  • 1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vaahdota valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa ja sekoita joukkoon glukoosisiirappi. Lisää joukkoon mangosose ja halkaistusta passiosta koverretut siemenet. Mausta seos vaniljasokerilla. Pane seos jäätelökoneeseen tai suojattuna pakastimeen yön yli. Vatkaa mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker