Mango-mansikkakakku

10–12 annosta 1 tunti 15 minuuttia
Leivo ystävälle herkullinen mangososeella mehevöitetty kakku, jossa on vaaleanpunainen tuorejuustokuorrutus.
Mango-mansikkakakku
Arvioi: (10kpl)

Ainekset

  • 4 munaa
  • 2 dl öljyä
  • 4 dl mangososetta
  • 2 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vuokaan

  • voita tai margariinia
  • korppujauhoja

Kuorrute

  • 50 g voita tai margariinia
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 300 g Dansukker Mansikanmakuista tomusokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeluun

  • mangoa viipaleina

Sekoita taikinan ainekset keskenään puuhaarukalla tasaiseksi. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä kakku.

Vatkaa kuorrutteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä kakun pinnalle. Koristele mangoviipaleilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker