Mallaspossua ja paahdettuja juureksia

4 annosta 2 tuntia
Sunnuntaina valmistetaan uunissa mallaspossua ja paahdettuja juureksia.
Mallaspossua ja paahdettuja juureksia
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

    Mallaspossu

    • 600 g porsaan sisä- tai ulkofileetä
    • 1 tl suolaa
    • 3 rkl Dansukker Fariinisokeria tai Tummaa Muscovadosokeria
    • 3 rkl mämmi- ja leipämallasjauhoa
    • 1 tl piparkakkumaustetta
    • ripaus valkopippuria
    • ripaus suolaa

    Paistamiseen

    • öljyä

    Paahdetut juurekset

    • 500 g suikaloituja juureksia
    • 4 sipulia
    • valkosipulinkynsiä
    • 1 tl suolaa
    • ripaus chilijauhetta
    • rouhittua mustapippuria
    • 2 rkl öljyä
    • 1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

    Huuhdo ja kuivaa liha. Ripota pintaan suolaa. Sekoita mallasjauho ja muut ainekset ja hiero seos lihan pintaan. Anna maustua puolisen tuntia. Paista lihapala öljyssä pannulla. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

    Lado juurekset leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, öljyllä ja siirapilla. Paahda 150-asteisessa uunissa noin tunti.
     

    Reseptin on laatinut

    Dansukker