Ainekset
1/2 kg makkaroita tai nakkeja
200 g ruusukaalia
300 g porkkanaa
200 g herneitä
1 purjo
1 keltainen paprika
voita tai margariinia
Kastike
2 dl ranskankermaa
2 rkl Dijonin sinappia
1 rkl tomaattipyreetä
1–2 rkl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Provencen yrttiseosta
Ohjeet
1. Vatkaa kastikkeen ainekset sekaisin.
2. Huuhtele vihannekset. Leikkaa porkkanat ja purjo viipaleiksi. Kiehauta porkkanat ja ruusukaali, jotta ne kypsyvät, mutta pysyvät rapeina. Kasta purjoviipaleet, herneet ja paprika kiehuvaan veteen, jotta ne lämpenevät.
3. Laita makkarat kattilaan kylmään veteen ja kiehauta ne. Kaada vesi pois ja ruskista makkarat rasvassa.
4. Sekoita makkarat ja lämpimät vihannekset. Tarjoile kastikkeen ja keitetyn pastan, riisin tai perunoiden kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.