Makeat sconesit

Kuivatuilla karpaloilla ja sitruskuoriraasteella maustetut sconesit tarjotaan lämpiminä.

12 kpl

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 dl kaurahiutaleita
1 dl kuivattuja karpaloita
½–1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 dl sulatettua rasvaa
2 dl piimää
luomusitruunan tai -appelsiinin raastettu kuori

Pinnalle

1 muna
1 rkl maitoa tai kermaa
Dansukker Rapeaa raesokeria

Ohjeet

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Sekoita rasva, piimä ja hyvin pestyn hedelmän kuoriraaste keskenään. Lisää nesteseos kuiviin aineksiin. Sekoita hyvin ja lusikoi taikina muffinipellille tai paperivuokiin.

Sekoita muna ja maito tai kerma. Sivele sconesit munaseoksella ja ripota päälle raesokeria. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.