Makealla chilikastikkeella kuorrutettu pihvi

1 tunti
Tee itse makeaa chilikastiketta ja kuorruta sillä grillatut naudan ulkofileepihvit.
Makealla chilikastikkeella kuorrutettu pihvi
Arvioi: (7kpl)

Ainekset

  • 600 g naudan ulkofileepihvejä
  • 500 g varhaisperunoita
  • 50 g voita
  • 1 oksa rosmariinia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 200 g vihreitä papuja
  • 100 g chorizo-makkaraa

Makea chilikastike

  • 1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 3/4 dl limettimehua
  • 2 rkl HP-kastiketta
  • 1 tl hienonnettua chiliä
  • 1 tl hienonnettua valkosipulia

Sekoita keskenään kaikki kastikeainekset.

Nuiji pihvit ohuiksi leikkeiksi. Keitä perunat vedessä puolikypsiksi. Laita perunat kattilaan, lisää joukkoon voi, rosmariini ja murskatut valkosipulit. Hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes perunoissa on kaunis ruskea väri. Lisää lopussa joukkoon chorizo-suikaleet ja esikeitetyt pavut. Grillaa pihvit ja levitä lopussa pintaan chilikastiketta.

Makea chilikastike säilyy pari viikkoa jääkaapissa.
 

Resepti: Aki Wahlman